Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkosivustollamme.Selaamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden käyttö
Ota evästeet käyttöön saadaksesi paremman käyttökokemuksen sivustolla. Salli evästeet Evästeiden käyttö
fi

Kielet

Tietosuojakäytäntö

Otamme tietosuojan ja luottamuksellisuuden erittäin vakavasti ja noudatamme kaikkia voimassa olevia kansallisia ja eurooppalaisia tietosuojamääräyksiä. Esitämme seuraavassa tietoja siitä, kuinka keräämme, käsittelemme ja käytämme tietoja, mukaan lukien erityisesti tiedot siitä, mitä henkilö- ja muita tietoja tallennamme ja mitä teemme niillä.

Jotkut verkkosivullamme https://www.furminator.fi/ käyttöön antamamme tarjonta tai palvelut (mukaan lukien kilpailut, tyytyväisyystakuu ja osallistuminen Breeder's clubiimme) voivat olla erillisten ehtojen alaisia. Näihin lisäehtoihin viitataan tarjontamme tai palvelumme puitteissa. Lue ja ota ne huomioon yhdessä tämän tietosuojakäytännön kanssa. 

1. Rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") 4 artiklan 7 kohdan mukaisesti on 

8in1 Pet Products GmbH
An der Schwanemühle 2
49324 Melle, Germany (“me”).

2. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö

2.1. Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja. Tunnistettavissa oleva henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, erityisesti johonkin tunnisteeseen, esimerkiksi nimeen, tunnusnumeroon, sijaintitietoihin, online-tunnisteeseen tai yhteen tai useampaan tämän luonnollisen henkilön fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuurilliseen tai sosiaaliseen identiteettiin viittaamalla.

Tämä sisältää esimerkiksi nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, osoitteen, syntymäajan sekä kaikki tiedot, jotka annetaan verkkotilauksen, rekisteröinnin, asiakastilin luomisen tai yhteydenottolomakkeen muodossa tehdyn tiedustelun yhteydessä (”henkilötiedot”). 

Tämä tietosuojakäytäntö ei kata tilastollisia tietoja, joita keräämme teknisistä syistä verkkosivullamme käynnin yhteydessä ja jotka teemme nimettömiksi, eikä niitä siten voida yhdistää suoraan käyttäjän henkilöllisyyteen. Tällaisiin tilastollisiin tietoihin sisältyvät tiedot verkkosivullemme suorittamiesi käyntien määrästä, verkkosivullamme vietetystä ajasta, vierailemistasi sivuista, tiedot käytetystä selaimesta (tai selaimista), sellaisella tavalla käytettynä, ettei yksilön tunnistaminen ole mahdollista. Nämä tiedot kerätään ja niitä käsitellään nimettömästi saadaksemme tietoa sivustomme käytöstä ja voidaksemme optimoida sitä vastaavasti. Ole hyvä ja lue evästeiden käyttöä koskevat periaatteemme saadaksesi lisätietoja evästeillä suorittamastamme tilastollisten tietojen keräämisestä. 

2.2. Henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön oikeudelliset perustat

Yleensä ottaen sivustojamme voidaan käyttää mitään henkilötietoja antamatta. Mikäli verkkosivumme keräävät henkilötietoja, se perustuu vapaaehtoisuuteen aina kun mahdollista. 

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tästä osiosta 2.2. voit löytää hyödyllistä tietoa yksityiskohdista. 

Jos vierailet verkkosivullamme pelkästään informatiivisesti eli saadaksesi tietoja meistä tai tuotteistamme, eli jos et rekisteröidy tai muuten anna meille tietoja itsestäsi, keräämme ainoastaan henkilötietoja evästeillä ja muilla vastaavilla tekniikoilla evästeiden käyttöä koskevissa periaatteissamme edelleen kuvatulla tavalla. Keräämme nämä henkilötiedot GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti: esimerkiksi IP-osoitteesi, pyynnön päiväys ja aika, aikavyöhykkeesi, pääsystatus / HTTP-tilakoodi, pyynnön sisältö (erityinen sivu), kulloinkin siirretyn tiedon määrä, käyttämäsi selain ja selainohjelmiston versio, verkkosivu, jolta pyyntö tulee, käyttöjärjestelmä ja sen rajapinta sekä kieli. 

Jos tulet verkkosivullemme jostakin alla luetellusta syystä, katso lisätietoja seuraavista osioista: 

2.2.1. Liiketoimintasuhdetta varten

Keräämme ja käsittelemme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kaikki muut tiedot, jotka toimitat meille keskinäisen liiketoimintasuhteemme käsittelyä varten, esimerkiksi kyselyysi vastaamiseksi, kanssasi tehdyn sopimuksen käsittelemiseksi tai teknisissä hallintotarkoituksissa, jotka on täytettävä liiketoimintasuhteemme puitteissa. Käsittelyn oikeudellinen perusta on henkilötietojesi tarpeellisuus kanssasi solmittujen vastaavien sopimusten suorittamisen käsittelyksi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

Säilytämme nämä henkilötiedot liiketoimintasuhteemme keston ajan. Jos välillämme ei ole ollut liiketoimintatapahtumia tai viestintää kolmeen vuoteen, poistamme henkilötietosi tai teemme ne nimettömiksi, ellei laki vaadi pidempää tallentamista.

2.2.2. Tuotearvostelut

Keräämme henkilötietoja sinulta lähettäessäsi meille tuotearvostelun verkkosivumme kautta. Näihin tietoihin sisältyvät valitsemasi kutsumanimi, sähköpostiosoite, IP-osoite, arvostelun teksti ja antamasi arvosanat sekä vapaaehtoisesti antamasi mahdolliset lisätiedot, kuten sijaintipaikkasi, ikähaarukkasi, sukupuolesi, tiedot siitä, mistä hankit tuotteen, lemmikin omistamiseen liittyvät tietosi tai valokuvasi, jotka tekevät arvostelustasi kattavampia tai mielenkiintoisempia toisille käyttäjille. 

Annettuja tietoja käsitellään tuotearvostelun käyttöä varten ja ne esitetään verkkosivullamme, ellet peruuta suostumustasi. Me ja palveluntarjoajamme saatamme käyttää annettua sähköpostiosoitetta ottaaksemme sinuun yhteyttä hallinnollisissa kysymyksissä osana tuotearvosteluasi. Tämän käsittelyn oikeudellisen perustan muodostaa suostumuksesi GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 

2.2.3. Käyttäjän luoma sisältö

Jos olet antanut meille luvan käyttää kuvaasi/kuviasi tai videotasi/videoitasi (vastaavien ehtojen mukaisesti), tällaisia henkilötietoja käsitellään käytettäväksi verkkosivullamme sekä meidän että sidosyritystemme sosiaalisen median kanavilla, antamasi suostumuksen mukaisesti. Tämän käsittelyn oikeudellisen perustan muodostaa suostumuksesi GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 

Säilytämme kuviin tai videoihin sisältyvät henkilötiedot verkkosivullamme kyseisen kampanjan loppuun asti. 

2.2.4. “Etsi myymälät” -luettelo

Tarjoamme liikekumppaneillemme ja tuotteiden jälleenmyyjille listausta verkkosivumme ”Etsi myymälät” -osiossa.

Rekisteröintiä varten tarvitsemme yrityksesi nimen ja täyden osoitteen, joihin saattaa sisältyä henkilökohtaisen nimesi kaltaisia henkilötietoja. Puhelinnumeron ja verkkosivun osoitteen kaltaisia lisätietoja voidaan antaa vapaaehtoisesti ja ne saattavat olla avuksi liittymisprosessin nopeuttamisessa.

Tarvitsemme nämä tiedot tarkistaaksemme pyyntösi oikeellisuuden ja liittääksemme sinut ”Etsi myymälät” -luetteloon, jossa myymäläsi sijainti sekä muut yllä luetellut tiedot näytetään. 

Tämän käsittelyn oikeudellisen perustan muodostaa vastaavan sopimuksen toteuttaminen GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

Säilytämme nämä henkilötiedot niin kauan, kun olet mukana luettelossa. Tietosi poistetaan luettelosta, jos peruutat suostumuksesi, jos havaitsemme, että tiedot eivät ole enää oikeita eikä niitä voida korjata, tai jos meillä on muita perusteltuja syitä päättää luettelointi, esimerkiksi jos yleinen liikesuhteemme on päättynyt, eivätkä tuotteemme enää kuulu valikoimiisi. Poistamme silloin välittömästi tietosi tästä luettelosta.

Voit perua suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa gdpr.pet@eu.spectrumbrands.com koska tahansa, syytä ilmoittamatta, ja se tulee voimaan välittömästi. Poistamme sinut sitten luettelosta yllä kuvatulla tavalla.

2.2.5. Tyytyväisyystakuu

Jos pyydät meiltä palautusta täyttämällä verkkosivumme tyytyväisyystakuu -lomakkeen, käsittelemme tässä lomakkeessa meille antamasi henkilötiedot, mukaan lukien nimi, osoite, sähköpostiosoite, syntymäaika ja ostoasi sekä palautusprosessia koskevat tiedot. 

Tämän käsittelyn oikeudellisen perustan muodostaa sopimuksen toteuttaminen GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti, koska käsittelemme henkilötietojasi käsitelläksemme palautuspyyntöäsi. Säilytämme henkilötietosi tässä tarkoituksessa niin pitkään kuin se on tarpeen tämän tarkoituksen täyttämiseksi sekä mahdollisten lakisääteisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

2.2.6. Pysäytä kopiot / nappaa huijarit

Jos ilmoitat meille epäillystä kopioidusta tuotteesta verkkosivumme kautta, käsittelemme kaikki meille lomakkeessa antamasi henkilötiedot, mukaan lukien nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä ostostasi ja raporttiasi sekä jatkoprosessia koskevat tiedot. 

Tämän käsittelyn oikeudellisen perustan muodostaa oikeutettu etumme GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti kopiotuotteiden tunnistamiseksi ja asiakkaittemme sekä heidän lemmikkiensä hyvinvoinnin takaamiseksi.
Säilytämme henkilötietosi tässä tarkoituksessa niin pitkään kuin se on tarpeen tämän tarkoituksen täyttämiseksi sekä mahdollisten lakisääteisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

2.3. Alaikäisten puolesta annettu suostumus

Alle 16-vuotiaat eivät saa antaa meille mitään henkilötietoja ilman vanhempiensa tai laillisen huoltajansa etukäteen antamaa suostumusta.

2.4. Kun suostumus on annettu: Oikeus perua suostumus

Kun suostumuksesi on henkilötietojen käsittelyn oikeudellisena perustana, voit perua suostumuksesi milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Huomaa, että suostumuksen peruminen ei vaikuta ennen perumista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Katso alta kohdasta 4 lisätietoja oikeuksistasi meidän sinusta tallentamiemme henkilötietojen suhteen.

3. Kuinka jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille

Henkilötietojasi saatetaan siirtää kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • Sidosyrityksillemme Spectrum Brands -konsernissa;
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, mukaan lukien muun muassa neuvonantajat ja teknologiapalvelujen tarjoajat;
  • Mahdolliselle myyjälle tai ostajalle jonkin Spectrum Brands -konsernin liiketoimen tai omaisuuden myynnin tai oston yhteydessä, jotta ostaja voisi jatkaa tietojen ja palvelujen toimittamista sinulle; sekä
  • Tuomioistuimille, sovittelijoille, lainvalvontaviranomaisille, sääntelijöille tai asianajajille, jos tämä on tarpeen lain noudattamiseksi tai oikeuksien tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 

Siinä tapauksessa, että sovimme muiden yritysten kanssa tietojen käsittelyyn liittyvien tehtävien suorittamisesta puolestamme ja toimitamme henkilötietojasi eteenpäin tässä tarkoituksessa, näiden yritysten on suojeltava henkilötietojasi ja käytettävä niitä vain erityisesti sovittuun tarkoitukseen näiden käsittelijöiden kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti. 

Jos siirrämme, sijainnistasi riippuen, henkilötietoja EU:n / ETA:n ulkopuolisiin maihin, käytämme soveltuvia takeita henkilötietojesi suojaamiseksi, kuten sopimalla EU-vakiosopimusehdoista vastaanottajan kanssa tai varmistamalla, että vastaanottajalla on Privacy Shield -sertifiointi. 

Voit pyytää lisätietoja soveltamistamme takeista, kuten vastaavien takeiden kopioita, ottamalla yhteyttä osoitteeseen gdpr.pet@eu.spectrumbrands.com. Käsittelemme kaikki pyynnöt mahdollisten paikallisten lakien sekä omien periaatteittemme ja menettelyjemme mukaisesti.

4. Henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi 

Jos tietyt vaatimukset täyttyvät, sinulla on GDPR:n mukaisesti seuraavat oikeudet meidän sinusta tallentamiemme henkilötietojen suhteen:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin, GDPR 15 art.: Voit pyytää meitä vahvistamaan, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja jos näin on, toimittamaan sinulle kopion näistä henkilötiedoista (mukaan lukien tietyt muut tiedot). 
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen, GDPR 16 art.: Jos sinusta tallentamamme henkilötiedot ovat virheellisiä tai epätäydellisiä, sinulla on oikeus pyytää oikaisua tai täydennystä.
  • Oikeus tietojen poistamiseen, GDPR 17 art.: Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi joissakin tapauksissa, esim. jos emme enää tarvitse niitä tai peruutat suostumuksesi (jos sovellettavissa). 
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, GDPR 18 art.: Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tapauksissa, esim. jos vastustat suorittamaamme käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen, GDPR 20 art.: Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluetussa muodossa uudelleenkäyttöä varten.
  • Oikeus käsittelyn vastustamiseen, GDPR 21 art.: Voit pyytää meitä koska tahansa lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn ja me lopetamme sen, jos:
    • vetoamme oikeutettuihin etuihin henkilötietojesi käsittelyä varten, paitsi jos voimme esittää erityisiä oikeudellisia perusteita käsittelylle; tai
    • käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointia varten. 
  • Oikeudet automatisoidun päätöksenteon ja profiloinnin suhteen, GDPR 22 art.: Sinulla on oikeus olla olematta yksinomaan automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen kohteena, profilointi mukaan lukien.
  • Oikeus suostumuksen perumiseen: Jos olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa. 

GDPR:n 77 artiklan mukaisesti sinulla on myös oikeus, soveltuvan lain mukaisesti, tehdä valitus maasi valvontaviranomaiselle, jos uskot, että suorittamamme henkilötietojesi käsittely rikkoo soveltuvia lakeja. 

Lisätietoja oikeuksistasi ja aihetta käsittelevistä vaatimuksista löydät EU-komission antamista tiedoista osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens_fi 

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä seuraavasti: 

8in1 Pet Products GmbH

DSR Request
An der Schwanemühle 2
49324 Melle, Germany
Phone +49 (0) 54 22 / 1 05 -0
gdpr.pet@eu.spectrumbrands.com

Vastaamme pyyntöösi sovellettavien säännösten sekä omien periaatteittemme ja menettelyjemme mukaisesti. Saatamme pyytää sinulta lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja turvallisuussyistä, ennen kuin toimitamme sinulle pyydetyt tiedot. 

5. Kolmansien osapuolten sivustot

Verkkosivu saattaa sisältää linkkejä muille kuin Spectrum Brands -verkkosivuille (esimerkiksi ostopaikkoja käsittelevän sivun kautta). Linkit toisille verkkosivuille on annettu ainoastaan tietosyistä, eivätkä ne merkitse sitä, että hyväksymme nämä toiset verkkosivut.

Kun valitset linkin kolmannen osapuolen verkkosivulle, poistut verkkosivultamme, eikä tämä tietosuojakäytäntö kata minkään muun verkkosivun kautta kerättyjä tietoja. Kaikkia kolmannen osapuolen sivustolla antamiasi tietoja hallinnoidaan kyseisen sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinun tulisi tarkastella näiden kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöt, ennen kuin annat niille mitään tietoja. Emme vastaa minkään Spectrum Brands -verkkosivujen ulkopuolisten sivustojen tietosuojaperiaatteista tai -käytännöistä. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttö tapahtuu omalla vastuullasi.

6. Evästeet

Jos haluat lisätietoja evästeitä koskevasta käytännöstämme, napsauta tästä lukeaksesi evästekäytäntömme

7. Tietojen suojaus

Olemme toteuttaneet ja vaalineet kohtuullisia hallinnollisia, fyysisiä, teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, joiden tarkoitus on suojella henkilötietojasi lainvastaista tuhoamista, manipulointia, hukkaa, muuttamista, luvatonta tiedottamista tai luvatonta pääsyä vastaan. Nämä turvatoimet ovat jatkuvan parannuksen kohteena vastaavien ajankohtaisten teknisten kehitysten mukaisesti. Valitettavasti tietojen siirtäminen Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata meille lähetettyjen tietojen turvallisuutta; kaikenlainen lähettäminen tapahtuu omalla vastuullasi.

8. Kysymykset & yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä tai jostakin tämän tietosuojakäytännön sisältämistä tiedoista tai mahdollisista tietosuojaan liittyvistä asioista, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme sähköpostitse osoitteessa gdpr.pet@eu.spectrumbrands.com. Säilytämme kyselysi yhteydessä vastaanottamamme mahdolliset henkilötietosi niin pitkään kuin se on tarpeen kysymyksiisi vastaamisen tarkoituksen täyttämiseksi sekä mahdollisten lakisääteisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttämiseksi. Teemme parhaamme henkilötietojesi käsittelyä koskevien mahdollisten huolenaiheiden ratkaisemiseksi. 

© 8in1 Pet Products GmbH, heinäkuu 2019

Restart your product search?

Welkom bij 8in1 België / Bienvenue sur 8in1 Belgique